duminică, 31 august 2008

Filialele Bibliotecii Metropolitane Bucuresti. Sectorul 4: O.Cazimir

Filiala OTILIA CAZIMIR a fost înfiinţată la 18 octombrie 1977, la început sub numele de Temerarii, ca o oportunitate de a oferi copiilor o bibliotecă numai pentru ei. În 1991 biblioteca primeşte numele de OTILIA CAZIMIR şi funcţionează la parterul unuia din blocurile noi construite în zonă. De la deschidere funcţionează în aceeaşi locaţie.
Filiala pentru copii OTILIA CAZIMIR a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti oferă publicaţii pentru copii.DESCRIERE SPAŢIU
Activitatea se desfăşoară într-o singură încăpere la parterul blocului unde, printr-o ingenioasă aşezare a rafturilor s-a creat şi un spaţiu pentru consultarea fondului de referinţă şi a presei.

FONDURI
Fondul filialei este de 10.450 u.b. din care:
Carte – 10.328 u.b.
Casete video – 48 u.b.
Casete audio – 4 u.b.
Presă – 29 u.b.
CD-uri – 34 u.b.
CD-ROM – 7 u.b.



OFERTA
Acces liber la raft; împrumut la domiciliu; spaţiu pentru consultarea fondului de referinţă;
Copiii îşi pot petrece o parte din timpul liber în bibliotecă unde găsesc jocuri pentru diferite vârste (puzzle, şah, cuburi, alte jocuri de inteligenţă şi valorificare a cunoştinţelor de cultură generală etc.)
Colecţii de publicaţii pentru copii.
Catalog alfabetic. catalog topografic
27 martie 2008 REDESCHIDEREA FILIALEI OTILIA CAZIMIR


În data de 27 martie 2008 a avut loc redeschiderea Filialei Otilia Cazimir. Filiala funcţionează acum într-un spaţiu modern, nou amenajat, cu toate dotările necesare. La inaugurare au fost prezenţi copiii din clasa I B de la Şcoala Generală nr. 93 Emil Racoviţă, învăţător coordonator Elena Vlad

Niciun comentariu: